Hoe gaan wij te werk?

Allereerst nemen wij de tijd om goed te luisteren naar uw wensen. Dit in een rustige omgeving in alle privacy. Het is belangrijk dat u geheel achter uw beslissing staat. Als u een besluit neemt dan moet u daar 100% zeker van zijn.

Het is ook mogelijk om een Tattoo creatief te laseren, zodat de emotionele waarde bewaard blijft. Daarna nemen we samen met u een vragenlijst door en maken wij de vervolg afspraken.

Wij werken wij in een steriele omgeving en word er uitsluitend met steriel en zeer modern materiaal gewerkt.

Wat kost het verwijderen en/of corrigeren van een tatoeage ?

U zal zien dat er nogal verschillende manieren zijn waarop de prijs bepaald word. Voor mij is het belangrijkste dat ik U op een professionele wijze kan helpen en dat het effect ook dat is wat u van mij verlangt. Er zijn enorm veel soorten technieken waarop getatoeëerd is. De soort inkt, de werkwijze, een oude of jonge tattoo de diepte van de tattoo etc. bepalen allemaal mijn behandeling en de het resultaat en de prijs.

Hier vindt u enkele voorbeelden van correcties/verwijdering en de prijs. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de kosten.

Ik kan u alleen een juiste prijs opgeven als ik u persoonlijk ontmoet. Wilt u alvast een indicatie?  Maak dan een (goede) foto, geef daarbij aan wat u wil, en stuur deze naar info@laser-tattoo.nl

Of kom gerust eens kijken. Bel mij maar op of mail mij.